Dikkat Eksikliği, Dehb, Neurofeedback, Öncelikle, siteni inceledim. Tasarım açısından güzel bir site tasarlamışsın. Sitenin hoşuma giden özelliklerinden biri sitende hem Türkçe hem de İngilizce materyaller içermesi. Bundan dolayı tebrik ederim. Hem Türkçe bilenler ham de İngilizce bilenler sitenden faydalanma şansı bulacaklar. Sitenin facebook ve twitter sayfalarına da baktım. Bayağı bir takipçisi var. Daha da artacağına inanıyorum. Dikkat eksikliği adına son derece yararlı bilgiler verdiğinizi düşünüyorum. Ve daha da vereceğinizi tahmin ediyorum. İnşallah tam istediğiniz gibi bir site kurmuşsunuzdur. Sadece dikkat eksikliği değil ayrıca Hiperaktivite Bozukluğu - DEHB Sınav Kaygısı Depresyon Neurofeedback Testler Ergen Psikiyatrisi Çocuk Psikiyatrisi, psikolojisi Yetişkin Psikiyatrisi Çocuk Gelişimi Aile Danışmanlığı Okul Başarı Rehberi gibi konulara da değinmişsiniz. Mesela Sınavda Başarının Anahtarı adlı makaleyi inceledim. Ben dahil olmak üzere çoğu kişi planlı ders çalışmıyor ya da bazı derslere ön yargılı bakıyor ya da ezberleme metodunu uyguluyor. Dediğiniz gibi insanın kendi yeteneklerini bulması ve o yetenek üzerine yoğunlaşarak meslek seçimini yapması çok önemli.
http://www.cocukvegenc.com